0 Läs mer >>
För ett litet tag sedan vaknade jag och hade en Jennifer på sofflocket. Bästis var på weekend i Göteborg och dagarna skulle utnyttjas till max. Vi laddade med lyxfrulle (obs, vegansalami!), spelade lite alfabet och begav oss till Göteborgs statsmuseum. Där skulle vi klä ut oss, spela spel och bara ha det allmän riktigt finfint. Kom tillbaka Jennifer! 

 

Göteborg och museum

1 Läs mer >>
Idag har varit en magisk dag. En sån där dag när det känns som att sommaren inte är så långt borta trots allt. Fastän det fortfarande är mars (men vad hände med mars? För att inte tala om februari).. 

Vi började morgonen med en brunch och hundpromenad, sen gick jag och Jenny till ankdammen och myste innan vi pös iväg till våra olika aktiviteter. Trevlig helg på er! 

 
 

Göteborg

1 Läs mer >>
Home is wherever I'm with you. 

Li

Hem, ljuva hem.

1 Läs mer >>
För inte allt för länge sedan hade jag den stora lyckan att få ha min bästa vän på besök. Vi firade hela helgen med att gå på museum, dansa till Kent, käka veganburgare på Andrum och vara lite småsjuka. Peppen var, som sig bör, total!

Andrum är en jättebra restaurang i centrala Göteborg, har bara testat deras veganburgare och det är därför jag går dit. Bra priser, fräscha lokaler och en burgare som inte gör en besviken.  

 

Andrum Göteborg

1 Läs mer >>
På den internationella kvinnodagen var det demonstration för vår del. Ungefär 5000 Göteborgare samlades på Götaplatsen för att demonstrera för alla världens kvinnors rätt till ett hållbart arbetsliv. Det var en krispig dag, lite kallt i skuggan men väldigt viktigt och bra såklart. Sen gick vi hem och käkade bönröra i libabröd. Mums.
 

Götaplatsen 8 mars

0 Läs mer >>
Trots att jag inte är religiös är jag helt galen i gamla kyrkor. Södra Härene kyrka är inte speciellt gammal, drygt hundra år, då den förra kyrkan brann ner i början på 1900-talet. Vi hade en hyrbil igår då Oskar skulle på möte i Skara och jag passade på att hänga med. Vi åkte på loppis, åt jättestark och supergod thai och sedan kollade på den gamla hällkistan och tog en bensträckare vid Södra Härene. Fin dag. 

 

Södra Härene Kyrka

3 Läs mer >>
Tack och bock brudar för min bästa kvinnodag någonsin. Ladyfest och ladylove. 

LIVET ÄR ALLT BRA ÄNDÅ. 


Så mycket kärlek. Och idag är det vår tror jag minsann. 

Ladyfest Göteborg